Monday, 18 February 2013

.:: Dengan Izin-Nya ::.

Bismillah ..

Baiklah .. untuk pembukaan blog ana nih .. Meh ana bawa pada semua satu kisah .. Nak tak nak hangpa semua kena baca tahu .. wee ~ Macam mendesak pula . Tak ada lah .. Penting tau cerita nih . Ana nak ceritakan kisah macam mana boleh terhasilnya blog nih . hehehe 

>> jeng jeng jeng <<

Apa tuh?? haha 

Ini adalah blog ana yang ke tiga dalam sejarah hidup ana , tahu tak ???? Blog ana yang first sekali tuh lah yang paling banyak post and kenangan .... ana create sejak tahun 2008 lagi .. tapi, disebabkan diri ini dihantar jauh ke terengganu ke sekolah berasrama penuh , balik pun jarang2 dah .. apa lagi, lupa password ! bukan password je . email pun dah xboleh guna sebab lama sangat xbuka .

buatlah email baru ... blog baru . itu pun selepas tamat sek men , akhir tahun 2012 .. sejak kes blog lupa password nih, rasa down yang teramat sampai tak menulis dah hingga tahun nih baru rasa rajin sikitlah ... sikit ja tuh .. huuhu . 

selang beberapa hari, dapatlah publish 4/5 post kat blog baru . satu peningkatan , Alhamdulillah ! Semangat menulis membara semula dalam diri ini ... hihi rasa kalau dang menulis tuh xboleh nak berhenti (nak kata semangatnye ..) 

hmm... Rencana Allah itu sukar diduga .. ana dihantar mengikuti kem Jati Diri dan Kesukarelawanan di KBJ selama 3 minggu .. MAK AIII !! lama nya .. hehe sebenarnya tidaklah terasa lama kat sana . sebab NIKMAT kutt ~ betul! xtipu nih . ^^ 

hmm . dah tiga minggu , rasa2nya boleh ingat kah p/w blog nya ..?? dan dengan izin Allah lah ana xingat p/w blog ana tuh .. mahu masuk cobaan kali ke-10 dah nih ... try lain pulak .. ye suruh masukkan email and dia send something kat email ana . lupa p/w email pulaaaaaaaa .!!! hahaha macam2 kannn ~ 

tidak mengapalah . ana dah REDHA .. so, kena move on lah .. mula2 malas dah nak create new blog nih . fikir punya fikir (xfikirpun) buat je lah . manalah tahu rajin nak meluah kat sini .. so, for one day I decorate this new blog , itu pun belum puas lagi . banyak kurang lagi nih . seriusly nak cakap, ana dah lupa camna nak decorate blog nih . senang2 buat yang simple dimple je. --" 

hah, supaya tak hilang ingatan lagi ... ana siap tulis kat kertas A4 , email baru ana and p/w nye .. also gmail (untukblog) beserta p/w sekali .. itu satu usaha kan .. ana tak lupa doa pada Yang Maha Ingat . hehe 

InsyaAllah , Dengan Izin-Nya .. ana takkan lupa dah .. Doakan ya !

Wallahua'lam . ^^ 
There was an error in this gadget